2012 m. spalio 3 d., trečiadienis

Kodėl Felicija?

Sveiki visi, kuriems rūpi, ką valgo (ir ne tik) ir kaip tai daro. Noriu dalintis savo gyvenimiškais pastebėjimais ir sulaukti jūsiškių.

Tad, kodėl Felicija?
Tai, žinoma, ne Škodos pavadinimas, o realus asmuo, deja šiuo metu jau gyvenantis kažkuriose kitose dimensijose. Ir tas asmuo - mano močiutė Felicija.

Jai aš turiu būti dėkinga už savo kulinarinius (ir ne tik) eksperimentus, už kartais sveiko proto ribas peržengiantį perfekcionizmą keistai sumišusį su avantiūrizmu, kuris, kaip matote šį kartą pasireiškia būtent tokia epistoliarine forma:)

Močiutė buvo ne tik ponia, bet ir labai gera šeimininkė visomis prasmėmis. Ji mokėjo iš paprastų dalykų padaryti nepaprastus, todėl vaiko akimis atrodė, kad ji beveik geroji fėja, kuriai sekasi viskas ir kuri aplink save skleidžia tik gėrį.

Žvelgdama iš šios perspektyvos galiu padaryti vieną išvadą, - ji vadovavosi tik vienu principu - visada stenkis daryti viską iš širdies ir tau būtinai pasiseks. Iš aš esu pati didžiausia jos pasekėja:)

Taip netyčia atsirado juokais pavadintas "Felicijos gėrybės" mano asmeninis gyvenimiškas projektėlis. Šalia esantys sako, kad man sekasi, tad gal laikas pasidalinti?:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą